• February 27, 2016, 12:28:07 am
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

In upcoming days, we've got some cleaning to do - need to reorganize this mess (nothing will get deleted, just right categories will be chosen) ;)
1st and very important thing to do is: if you used temporary email, to register with us, please change it to permanent - all accounts with temporary mail will get deleted!

Author Topic: Nike Air Ghost Racer Orange Peel/Alphid Green  (Read 221 times)

kcepgaqv

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 3
    • View Profile
Nike Air Ghost Racer Orange Peel/Alphid Green
« on: December 16, 2021, 03:30:48 am »
De retro runner van Nike heeft een kleurencombinatie van wit, atomrood, neongeel en donkergrijs. Neon Nike Schoenen Dames mesh is te zien op de onderlagen met witte en donkergrijze overlays die als contrast dienen. Felrode accenten op de branding en binnenvoering voegen wat meer contrast en kleur toe aan de schoen, samen met een witte Zoom Air dempende tussenzool in wit en een neon/zwarte rubberen buitenzool.


De Nike Air Ghost Racer, een hardloper die voor het Nike Zwart eerst werd geďntroduceerd in 1999 en ontwikkeld in 2000, zal een grote comeback maken in de huidige line-up van Nike. De volgende stap voor het silhouet is een gloednieuw zwart / zilver-aanbod. Het wordt geleverd in een mix van mesh, leer, sučde en synthetische materialen, aangevuld met een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool.


De Nike Air Ghost Racer komt dit seizoen in zijn nieuwste colorway, bestaande uit 'Orange Peel'. Met een waardefoot officiële mix van sinaasappelschil, bladluisgroen en puur platina - het model is samengesteld uit wit gaas voor de bovenste onderlagen, terwijl de opvallende oranje sučde overlays het hele paar omhullen. Ten slotte maken metallic zilveren accenten aan de zijkanten het ontwerp af, gevolgd door lichtgroene swooshes.


De Nike Air Ghost Racer Orange Peel/Alphid Green keert dit jaar terug nadat hij voor het eerst werd geďntroduceerd in 1998. De runner is samengesteld uit overlays van leer, mesh en sučde en is gedrapeerd in een perfecte zomerafwerking van wit, atomrood en neongeel en donkergrijs. Wit en neon zijn prominent aanwezig in de constructie, terwijl donkergrijs en rood worden gebruikt voor zijpanelen, hielgebied, binnenvoering en Swooshes. Ten slotte rondt een tweekleurige Zoom Air-gedempte zool de stijl af.


https://www.waardefoot.com/
Logged
 

Page created in 0.02 seconds with 23 queries.